Heb je een vraag? info@baraq.nl

Ontmoeten

Welkom bij BARAQ! Wij zijn dé perfecte locatie voor jouw feest of evenement. Of je nu op zoek bent naar een unieke plek voor een bruiloft, een verjaardagsfeest of een bedrijfsfeest, wij hebben alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken.

Onze locatie beschikt over meerdere zalen en ruimtes die flexibel in te delen zijn naar jouw wensen. Of je nu een intieme setting wilt voor een klein gezelschap of een groots feest wilt organiseren voor honderden gasten, bij ons is alles mogelijk.

Onze zalen zijn voorzien van professionele licht- en geluidsapparatuur, een podium en een dansvloer. Ook bieden we diverse cateringmogelijkheden aan, variërend van borrelhapjes tot uitgebreide diners.

Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij het organiseren van jouw evenement. Van de planning tot de uitvoering, wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw feest.

En het mooiste van alles? Onze locatie is gelegen op een prachtige plek en biedt veel mogelijkheden voor fotoshoots en buitenactiviteiten. Zo wordt jouw dag nog specialer en heb je de mooiste herinneringen om op terug te kijken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze locatie en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en tarieven.

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij BARAQ voor jouw speciale dag of evenement!