Heb je een vraag? info@baraq.nl

Over Baraq

In het centrum van Schoonhoven, vlakbij de lek in een prachtig historisch pand vind je BARAQ. BARAQ is de plek in Schoonhoven waar je ontmoet, creëert en feest viert. Met capaciteit van 20 tot 500 personen hebben wij voor bijna iedere gelegenheid de perfecte locatie.

Onze roots liggen in onze restaurants Lekkerr en De Waag welke wij later hebben uitgebreid met Lekkerr catering & Events en Buckets Streetfood. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons voorop en wij zullen er alles aan doen om uw feest, bruiloft of event onvergetelijk te maken.

Wij hebben op de eerste verdieping Zaal Q. Deze knusse ruimte kan worden gebruikt voor vergaderingen, zakelijke bijeenkomst, trainingen, kleine borrels en feestjes. De grote zaal van BARAQ kan door middel van een theaterdoek groter en kleiner worden gemaakt en zo is geschikt voor gezelschappen van 50 tot 300 personen.

Ook is het bij deze zaal mogelijk om het podium van bijna 100m2 te gebruiken voor uw voorstelling, optreden of ander evenement. BARAQ beschikt over een grote moderne bar waarmee wij in staat zijn uw gasten razendsnel te voorzien van een koud biertje of een kopje koffie. Liever een cocktail bar of een champagne toren geen probleem!

Parkeren kunt u gratis op P1 of P2 en is slecht een paar minuutjes lopen van BARAQ.