Heb je een vraag? info@baraq.nl

Ontdek de Perfecte Trouwlocatie

Onze betoverende Trouwlocatie in Schoonhoven biedt een unieke combinatie van elegantie, comfort en romantiek, waardoor het de ideale setting is voor de meest bijzondere dag van jullie leven.

Wat maakt onze trouwlocatie uniek?

  • Prachtige binnenlocatie voor ceremonies
  • Exclusieve cateringopties voor een heerlijke bruiloftsdiner
  • Romantische sfeer en adembenemende decoraties
  • Flexibele arrangementen aangepast aan jouw wensen

Baraq is een officiele trouwlocatie in Schoonhoven.

Bij Baraq nemen jullie de leiding! Kiezen jullie voor de ceremonie in onze stijlvolle locatie, het eeuwenoude stadhuis in het charmante Schoonhoven, of de romantische muziektent ‘op het water’ in het Springerpark? Stuk voor stuk betoverende plekken, perfect voor pure romantiek!

Schoonhoven bied nog veel meer!
Wij regelen bijna alles voor een zorgeloze trouwdag, van koffieontvangst tot een feestelijke avond. Laat jullie droomdag tot in de puntjes verzorgen bij Baraq.

Personaliseer jullie ontvangst met heerlijke koffie en thee of maak een statement met een luxe donutwall, precies zoals jullie het voor ogen hebben. Onze flexibiliteit stelt jullie in staat om de ceremonie en receptie te organiseren op de locatie die het beste bij jullie past.

Vervolg jullie onvergetelijke dag met een uitgebreide feestavond bij Baraq. Onze toegewijde teamleden staan paraat om jullie wensen te vervullen, van culinaire hoogstandjes tot de perfecte ambiance. Bij Baraq gaan we verder dan een trouwlocatie; we creëren samen met jullie een droombruiloft die nog lang in herinnering zal blijven.

Trouwlocatie Baraq

Laat je droombruiloft werkelijkheid worden. Neem contact met ons op voor meer informatie en om je trouwdatum te reserveren.

Tel: 0655391872

E-mail:info@baraq.nl

Of vul ons online contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.