Heb je een vraag? info@baraq.nl

Jullie bedrijfsfeest in Baraq

Bij Baraq begrijpen we de kracht van een memorabel bedrijfsfeest. Onze missie is om jouw visie tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren voor jou en je collega’s. Met onze unieke locatie, uitgebreide faciliteiten en toegewijde team, garanderen we dat jouw volgende bedrijfsevenement een groot succes wordt.

Waarom jullie bedrijfsfeest in Baraq?

 • Prachtige Locatie:

  Gevestigd in het bruisende hart van Schoonhoven, biedt Baraq een exclusieve en veelzijdige ruimte voor al jouw bedrijfsevenementen.

 • Maatwerk Bedrijfsfeest:

  Of je nu op zoek bent naar een formele dinerervaring, een informele cocktailparty of een thematisch feest, onze flexibele opties stellen je in staat om het perfecte evenement te creëren dat aansluit bij jouw bedrijfscultuur en doelstellingen.

 • Professioneel Team:

  Ons ervaren team van eventplanners staat klaar om elk aspect van jouw bedrijfsfeest te coördineren, van catering en decoratie tot entertainment en logistiek, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van succes.

 • State-of-the-Art Voorzieningen:

  Van hoogwaardige audiovisuele apparatuur tot moderne vergaderfaciliteiten, wij bieden alles wat je nodig hebt om je bedrijfsevenement soepel te laten verlopen.

Neem contact op voor een persoonlijk advies

Ben je klaar om jouw volgende bedrijfsfeest naar nieuwe hoogten te tillen? Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team om een persoonlijke consultatie te plannen en ontdek hoe Baraq jou kan helpen om een onvergetelijk evenement te creëren.

Tel: 0655391872

E-mail:info@baraq.nl

Of vul ons online contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over Baraq

In het centrum van Schoonhoven, vlakbij de lek in een prachtig historisch pand vind je BARAQ. BARAQ is de plek in Schoonhoven waar je ontmoet, creëert en feest viert. Met capaciteit van 20 tot 500 personen hebben wij voor bijna iedere gelegenheid de perfecte locatie.

Onze roots liggen in onze restaurants Lekkerr en De Waag welke wij later hebben uitgebreid met Lekkerr catering & Events. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons voorop en wij zullen er alles aan doen om uw feest, bruiloft of event onvergetelijk te maken.